středa 3. dubna 2013

Yves Rocher

Dneska po dlouhatánské době se Klára opět ukázala v obchodě Yves Rocher. Každý měsíc mi chodí do schránky takový ten dárkový poukaz na nákup, tentokrát mě nalákali na minilak na nehty, který obdržíte ke každému nákupu. V poukazu bylo spousty slev, ale já využila "jen" čtyřicetiprocentní slevu na péči o pleť a jelikož mi docází odličovač, tak jsem si pořídila tohoto krasavce:

Foto použito ze stránek: http://www.yves-rocher.cz/jemny_odlicovac_s_chrpou_na_citlive_oci (bohužel u sebe nemám foťák)...

Večer ho vystavím první zkoušce, ale nebude to pro mě až taková novinka, dříve jsem již vyzkoušela jeho olejového bratra. Co si pamatuju, tak odličování bylo absolutně v pořádku, ale mě osobně velice vadí ten olejový pocit na očích, takže jsem ho již víckrát nekoupila... tak se necháme překvapit. K nákupu tohoto odličovače jsem měla možnost si vybrat z asi šesti odstínů laku na nehty, já si vybrala tento:

Foto použito ze stránek: http://www.yves-rocher.cz/lak_na_nehty_colors

Odličovač mě stál 95 korun, což mi přijde jako velice fajn cena, ale na druhou stranu myslím, že se v Yves Rocher - nebo spíše v té dané pobočce - dlouho neukážu. Přišlo mi, že slečna prodavačka byla vcelku otrávená a arogantní. Do Yves Rocher jsem chodila právě kvůli tomu, že tam byly prodavačky velice milé a ochotné, ale toto mě docela dost naštvalo.... Vím, že každý může mít den blbec, ale prostě paní mi trošku otrávila den....

Máte rádi produkty Yves Rocher? Které byste doporučili? Já mám políčeno na malinový ocet pro  lesk vlasů, ale momentálně mám tak bezvadný šampon, že to snad ani není potřeba... :)

2 komentáře:

  1. S tou prodavačkou se ti nedivím... V Palladiu jsou třeba dost nepříjemné, jak kdyby si je otravovala. To ve Francii jsou úžasně milé :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jim dám určitě zase šanci, Yves Rocher určitě nezatracuju, ale objevila jsem lepší pobočku, kde jsou prodavačky milé :)

      Vymazat