středa 4. září 2013

Pomádová

Milé mé slečny a dámy, 

dlouho jsem tady nebyla. Opustila mne chuť psát. Nevěděla jsem, jestli má vůbec nějaký smysl blogovat. Ale přišla jsem na to, je to takový způsob, jak se alespoň trošku vykecat :) A popravdě, trošku mi to i chybělo...

Poslední dobou mně trápí suché rty, takže se snažím mazat, mazat, mazat! Věřím, že moje současná péče je dostatečná a jsou vidět i výsledky :) A hlavně, si rty pořád žmoulám (tak jak se rozetírá rtěnka a jsem velice překvapená, že jsou moje rty takové šťavnaté :) )

Za poslední měsíc střídám tyhle dva produkty a ano - Helle, jak vidíte na fotce, už dochází. Pomádu jsem koupila za nějakých 40 korun v drogerii Teta a nejsem si jistá, jestli ji pořídite například v DMku... Sázela bych spíš na drogerie typu Jasmín a Teta. Vybrala jsem si "medovou příchuť" a opravdu je po medu trošku cítit, ale pomádu sjem si oblíbila spíše pro to, že je hodně vlhká, rty krásně zvláční (což se nedá říct o "vajíčku" od Eos, ten dopotřebuju a už nikdy více...). Patří k mým nejoblíbenějším - vřele doporučuju!


Pomáda Essence je z limitované kolekce Me and my Ice Cream, se zvláčňováním na tom není tak žhavě jako Helle, ale zase na druhou stranu dodá rtům takový perleťový nádech, což se mi vcelku líbí :) Vůni má takovou zvláští, nevím přesně, jak ji popsat. S pomádami od Essence nemám žádnou jinou zkušenost a nebráním se dalším zkušenostem. 


Jaké jsou Vaše oblíbené pomády bez kterých nemůžete být? :)

2 komentáře:

  1. Jo Helle rty krásně zvláční, je super :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nikolko, ještě mám někde třešňový, ale je momentálně nezvěstný, každopádně si brouším zuby na další :)

      Vymazat