čtvrtek 27. června 2013

TAG: Nežiju jen make-upem

Už i na mě došlo :D Proto i já přicházím se svým nemake-upovým tagem.
 
1. Koukáš se na televizi? Jaký je tvůj oblíbený pořad, případně seriál?

Televizi sleduju míň a míň. Přijde mi, že jsou tam pořád jen samé krváky, telenovely nebo jiné kraviny. Takže když zapnu televizi, tak mám puštěné buď zprávy na ČT24 nebo ČT4 Sport :) Že bych cíleně zapínala televizi kvůli nějakému seriálu? Půl šesté večer - Prima Love - pořady o vaření s Jamiem Oliverem.

2. Vaříš? Jaké je tvé nejoblíbenější hlavní jídlo a dezert?

Vaření miluju! Je tedy pravda, že jsem začala vařit, až když jsem nastoupila na vysokou školu, protože celý týden se stravovat na rohlíkách a fastfoodech prostě nejde :) Kdybych měla vypíchnout úplně nejvíc nejoblíbenější hlavní jídlo, tak to bude asi maminčina svíčková a jako dezert? Jahody se šlehačkou nebo větrníky!

http://www.restaurant-guide.cz/restaurace-valentyn.html
 
3. Vysněné povolání?
 
Moderátorka hlavních zpráv v České televizi :)

4. Ovládáš nějaký cizí jazyk? Jakým jazykem by ses chtěla dorozumět?

Angličtina je můj velký kamarád, ale kdybych si mohla vybrat, tak bych chtěla ovládat francouzštinu. Je to neskutečně sexy jazyk!

5. Za co utrácíš v rámci kategorie "pro radost", když ne za makeup?

Boty! Doma mám asi 70 párů bot a stále nemám dost :) A když nepočítám "parádící věci", tak musím říct, že to budou asi květiny, svíčky a knihy!

http://luuciikaa.blog.cz/0803/svicka-nadeje

6. Seznamuješ se snadno s neznámými lidmi?

Se seznamováním nemám sebemenší problém. Nedělá mi problém oslovit ani cizího člověka, ale samozřejmě mi musí být sympatický.

7. Čteš knížky nebo preferuješ internetové čtivo?

KNIHY! Bez knih nežiju. Na svojí knihovnu jsem neskutečně pyšná, i když je pravda, že je tam ještě pár kousků, které na mě teprvve čekají. Poslední kniha, která mě chytla za srdce byl Skleněný pokoj od Simona Mawera. Brňáci, je to inspirováno příběhem vily Tugendhat :)

8. Co je tvá nejhorší a nejlepší vlastnost?

Nejhorší vlastnost je tvrdohlavost a prudkost a věřte mi, že jsem za to na sebe mnohdy dost naštvaná. Když na někoho vyletíte a hnedka vás to mrzí :(

A nejlepší vlastnost? Asi přátelkost a velkosrdcatost, myslím, že pro své blízké jsem ochotná udělat cokoliv a za to se mám zase moc ráda :)

9. Chodíš se večer bavit mezi lidi nebo preferuješ komorní společnost?

Čím jsem starší, tím víc preferuji komorní společnost. Diskotéky už nejsou nic pro mě, naposledy jsem byla na diskotéce asi před rokem a půl a myslím si, že opravdu o nic nepřicházím. Preferuji komorní společnost s pár přáteli třeba na pivečku nebo na grilování :)

http://www.ireceptar.cz/vareni-a-recepty/maso-a-prilohy/33-receptu-rad-a-napadu-pro-letni-grilovani/

10. Kdybys neblogovala, mezi jaké činnosti bys podělila volný čas, kterého by najednou bylo nejspíš mraky?

Poslední dobou jsem se blogu moc nevěnovala, ale kdybych měla mít mraky volného času, tak ho strávím cestováním, četbou a s přáteli.

2 komentáře:

  1. S tou televizí to máme stejně. Přijde mi, že dávají jenom samý kraviny. Jinak super tag. :)
    Style Without Limits

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc, mě tyhle ty zpovídací věci moc baví, i když si nejsem jistá, jestli to vůbec někdo čte, tak jsem moc ráda, že jsi se přišla podívat :)

      Mám i svou první giveaway, tak se přidej (ať tam někdo je :D )

      Vymazat